Velkommen

 

Velkommen til Lille Gaucho!!!

 

 

Lille Gaucho er en typisk mindre dansk gård beliggende i Nordsjælland. Gården er fra 1922 og ligger imellem Helsinge og Rågeleje. Navnet, en blanding af dansk og spansk, illustrerer de danske og argentinske rødder ejerne famillien Pirovano-Olsen har. Gaucho refererer til den traditionelle argentinske kvæghyrde. Der er ikke mange gauchoer tilbage i Argentina, men gennem flere århundreder var gauchoen en meget vigtig figur i landdistrikterne og tjente til dagen og vejen ved at hyrde vilde kvæg, der græssede på den enorme argentinske pampas. I dag er gauchoen et nationalt symbol på stolthed og frihed.

 

Efter ti år i Argentina købte Lise-Lotte og Pancho Pirovano gården med det formål at få en langvarig drøm til at gå i opfyldelse, nemlig at slå bro mellem kulturen i Argentina og Danmark igennem en anderledes familiedrevet forretning med nogle helt unikke kendetegn i denne del af verden.

 

I disse landlige omgivelser omgivet af heste, får, kvæg og fjerkræ, startede familien derfor denne lille landbrugsforretning. Lille Gaucho har en mindre dyrehold bestående af Herefordkvæg, en hest og en kat.

 

Udover de umiddelbare omgivelser, som indbefatter et stisystem til gåture og ridning, er der ikke langt til skov, strand og havn. Valby Hegn, Rågeleje og Udsholt Strand, samt Gilleleje Havn er inden for kort køreafstand.

 

Lille Gaucho er en Bed & Breakfast men har mere at tilbyde end en seng og en morgenmad. Vi er parate til at modtage gæster for en enkelt nat, en hel weekend eller mere. Der er tre forskellige ovrnatningsmuligheder, Casa Grande, La Casita og La Rusa. Det er kun La Rusa, der har et komplet køkken. Der er også en festsal på 100 kvadratmeter, der kan lejes efter aftale. Vores priser er meget rimelige.

 

Værtsparret sørger for forplejning.

 

 

 

 

 

 

 

Tornegaardsvej 2, 3200, Helsinge, Danmark

Tel.: +45 38793869 / +45 42391478

EML.: lillegaucho@gmail.com